Facebook i Estrada

estrada profili na facebook Fesjbuk je postalo opasno sredstvo za okrsaje nasih umjetnika, tzv. zvezdna iliti zvijezda..

 Svi proturaju price kako nemaju profile i da su to sve lazni profili itd.. E kad izbije frka i kad nemaju kud onda opale jedni po drugima i da se izvuci iz njihove price, da ustvari imaju profile i da je mali broj takozvanih laznih profila..

Nije mi jasno zasto to kriju, kao da se necega stide ili ne zele da neko vidi kako oni koriste FB, ali kad sam malo bolje zumirao stvari dosao sam do odgovora: fb Koriste kao tajno oruzije!

Jedna friska scena vam govori malo vise o ovoj temi:

-Naime Slavica Cukteras i Rada Manojlovic su opalile vatru po Tanji Savic, a u svoj prici je bio i Milan Stankovic koji je tu prikazan kao nevinasce i neutralan.., ali to sad i nije bitno, bitno je da su svi tvrdili kako nemaju profile, a i oni koji imaju govorili su kako su to lazni profili na facebook-u.. E sad, poslije frke kad su Rada i Slavica lupetale o Tanji, prvo se izdala Tanja Savic koja se srela sa Radom na Aerodromu, te joj je ova prisla i izvinula se za neprijatnosti na FB, a Tanja naravno upoznata sa svim odgovorila kako joj oprasta ali je ne vidi vise isto u svojim ocima itd.. Da se izvuci iz svega da su svi na fejsbuku i da samo glume kako ga ne koriste.. Znamo da je vecina profila lazna, ali ima i pravih pa je tesko znati koji je onaj pravi :)



0 Response to "Facebook i Estrada"